Lankareissulla Tallinnassa

Kävimme lankakauppiasystävän kanssa tutustumassa Tallinnan Karnaluxiin ja hankkimassa kauppaan puikkoja. Kolusimme kolme tuntia kauppaa läpi ja totesimme, että halpaa on, mutta uusimpia lankoja sieltä on turha hakea, niitä on kyllä muutama tuote, mutta pääosin tarjolla näyttää olevan edellisten sesonkien lankoja ja hirveästi tekokuitulankoja.

Palvelu oli todellakin ystävällistä ja huomioivaa, iloiset ja huumorintajuiset kassaneidit yritysasiakkaiden kassalla tekivät meihin suuren vaikutuksen, joten varmasti vierailemme liikkeessä myöhemminkin.

Minä hankin kaupan joulumyyntitapahtumaan puikkoja, nappeja ja helmiä sekä itselleni muutamia sellaisia lankoja, joita meidän perheen omassa kaupassa ei ole tarjolla: Silkkimohairia villatakkiin, huovutettavaa lankaa tossuihin ja alpakka-silkkisekoitetta, koska tarjolla oli minulle hyvin sopivaa väriä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s