Heureka!!!

Ärsyttävää kun kanavaneulat aina katoavat, eikä mies tykkää siitäkään, että käytän sohvaa neulatyynynä. Mittanauha on aina jossain toisaalla, vähintään sohvatyynyjen alla. Siivotessa sohvasta paljastuu kaikenlaista kivaa, puikkoja tietenkin, mutta myös neuloja ynnä muuta.

Nyt riittää. Ostin Claes Ohlssonilta pätkän tarrakiinnitteistä magneettinauhaa ja siinähän pysyvät käden ulottuvilla: teräksiset sukkapuikot, ompelusakset, kanavaneulat, hakaneulat ja mittanauha. Patterissa sen alla on vielä kiinni Ikeasta ostettu läpinäkyväkantinen purkki, joka roikkuu myös magneetilla. Joskus se on pienestä kiinni, muutamasta kymmenestä sentistä magneettinauhaa tässä tapauksessa. Sisäinen inssini kumartaa.

5 Comments Lisää omasi

 1. Puikkomaisteri sanoo:

  Oikeastaan magneettinauha olisi kannattanut kiinnittää seinään sohvan taakse ja siirtää sohvaa sen pari senttiä ulospäin, että käsi mahtuisi ottamaan ne. Näin välineet olisivat vieläkin paremmin käsillä. Paikka kannattaa siis miettiä hyvin tarkasti.

 2. Vilma sanoo:

  Loistava idea! Voisin vaikka teipata osan sohvapöydän pinnastakin, niin nuppineulat ja muut terävät metalliset eivät karkailisi pitkin pöytää. Kiireessä kun ne eivät aina ehdi neulatyynyyn asti… 🙂

 3. Päivi sanoo:

  Mainio idea! Ite tein viime viikolla köyhän naisen pitsikaavion pitimen pienen magneettitaulun ja parin jääkaappimagneetin avulla. Muuten toimi, mutta taulu (A5) on tarkoitukseen vähän liian pieni.

 4. tikru sanoo:

  Hyvä idea, vielä toinen tollanen pitäs saada sinne sohvan tyynyjen väliin, selkänojaa vasten ja sit sellanen metallinpaljastin jolla vois ettiä ja sit hyvä keksintö miten puu- ja bambupuikot sais pysyy kans noin….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s