Kylillä

Kävin hoitamassa asioita kaupungilla. Pag-putiikissa saa nyt iloiset 25 %: kaikista tuotteista niin käsityö kuin keittiötarvikepuolellakin. Mukaan tarttui kauan himoitsemani KnitPro pyöröpuikkosetti: pyöröpuikoista kun löytyy yleensä oikea puikkokoko, mutta väärä pituusmitta. Harmi vaan, ettei setissä ole 2,25 ja/tai 2,5 mm puikkopäitä. Mutta onhan tuossakin. Taidan panna vanhat pyöröt myyntiin…

Tästä näyttää nyt tulevan näyttöshoppailua. Etsystä löysin nappikaupan, jolla olisi muodikkaiden (ja kalliiden)  Amy Butler -kankaiden henkisiä tsekkiläisiä lasinappeja. On siinä napilla hintaa, kun yksi maksaa yli 3 euroa, eikä samanlaista toista yleensä ole, mutta ovat ne koreitakin!

Jos olisin nuorempi, ostaisin kyllä säärystinohjeen. LyraLyran kaupassa on todella kauniita  lapasia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s