Uutisia sukkapajasta

Puikkoakatemiassa on käynnissä ankara testineulominen. Jotkut professorit yrittävät selittää, että ensin pitäisi luonnostella, sitten tehdä kaavioita ja sen sellaista paperityötä, mutta minä en luota tarpeeksi paperiin, vaan testaan heti neuleena ideani. Purkamista ja turhautumistahan siitä seuraa, materiaalihukasta puhumattakaan. Mutta pidän siitä, että näen heti toimiiko ideani vai ei. Mitä minä sillä luonnoksella teen, kun itse päätän mikä kelpaa ja mikä ei?! Tai no…

 

Uusi englanninkielinen laitos norjalaisklassikosta

Med Pinner -blogista löysin uutisen, että Sebu-kirjastaan tunnettu Terri Shea on toimittanut Norjan neulekirjojen klassikon Annichen Sibbern Bøhnin Norske strikkemønstre -kirjan englanniksi. Kirja on julkaistu ensikerran vuonna 1929 ja siitä on myöhemmin tehty myös englanninkielinen laitos. Alkuperäisestä saa pulittaa pitkän pennin, jos sen nyt sattuu jostain löytämään. Uuteen Norwegian Knitting Designs -kirjaan on koottu kummankin laitoksen neulekaaviot, varsinaisia ohjeita siinä ei ole kuin kaksi, villapaidan ja pipon. Pakkohan se oli tilata!

Kierrätystä

Outin muotiblogin kautta löysin mielenkiintoisen kuvan  maalatusta, irkkuvillapaidasta. Hmm. Mielenkiintoinen kierrätysidea! Samaisesta lähteestä löytyvät myös hauskat kengät.

Ja vilkaiskaapa hieman, miten fiksusti outolankaa voi käyttää…(Saatavilla täältä).

Tästä tulikin mieleeni, että merkitkääpä kalentereihin Kierrätystehdas äitienpäiväviikonloppuna 7.–8.5.2011 Kaapelilla, Helsingissä.

Kaulaliinoja tuulivoimalla

Nyt tuli ikävä Lontooseen. Merel Karlhofin tuulineulekone-projekti on mainio. Tuulivoimalla käyvän neulekoneen tekemissä kaulaliinoihin on merkitty myös tekoaika.

Kotisuomessa

Odottelen innolla tietoja Mari Muinosen ja Suvi Simolan uudesta neulekirjasta. Kuka sen kustantaa ja milloin se ilmestyy? Näiltä tekijöiltä on lupa odottaa hyvää!!!

Hahtuvia-blogin Tess on voittanut SYTYCK-haasteen äänestyksen aivan ihanilla sukillaan. Tämä ei ole mikään uutinen enää, mutta ansaitsee vielä maininnan, koska sukat ovat todella kauniit. Onnittelut!

 

2 Comments Lisää omasi

  1. Ingi sanoo:

    Pakko kommentoida edellisten kuvien sukkia, toiset äärettömän hienoja ja toisissa (sinivalkoisissa) jännä kuvio!

  2. Tess sanoo:

    Huomasin, että blogistasi oli linkitetty blogiini ja piti tulla kurkkaamaan 🙂 Kiitos kovasti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s