Lämpöä

Pitsisukat ovat herättäneet Facebookissa erityisesti miesten huomiota: ”En tätä ennen tiennyt että villasukatkin voi näyttää seksikkäiltä eikä pelkästään lämpimiltä 🙂 :D”. Nyt kun tarkastan julkaistavaa ohjetta, teenkin mustat sukat. Kuvaussuunnitelmakin on jo olemassa, kunhan valokuvaaja ehtii.

Sukat olivat yllättävän joutuisat tehdä, joten toivon saavani ensi viikolla uuden parin valmiiksi.

Minun piti tänään lähteä Lahteen Päijät-Hämeen puikottelijoiden Kissojen yöhön, mutta sairastuin enkä pääse tänään lähtemään. Huomenna uusi yritys. Odotan mielenkiinnolla tietoa, suostuuko booking.com peruuttamaan hotellivarauksen maksutta, kuten hotellista suoraan varatessa olisi käynyt. Ellei suostu, lopetan ao. palvelun käytön tykkänään, olen käyttänyt sitä Italiassa ja muutenkin matkustellessani paljon.  Mutta eiköhän heidän palvelunsa pelaa yhtä hyvin kuin tähänkin asti.

 

LISÄYS: Booking.comilta tuli viesti, varaus peruutettiin ilman kuluja. Hienoa, olenkin ollut tyytyväinen heidän palveluihinsa. Nyt vähän harmittaa, että käytin Kölnin messumatkaa varten toista hotellivarausketjua, jonka ehdoissa luki ”asiakas sitoutuu siihen, että varaus voidaan laskuttaa kolme VIIKKOA ennen yöpymistä”. Tuosta on kuluttajaviranomaisellakin jo sanottavaa, mutta en nyt jaksa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s