Kissojen yö

Olin eilen lankaa kauppaamassa Päijät-Hämeen puikotteljoiden Kissojen yössä Lahdessa. Olipa kiva tilaisuus! Eri ikäisiä naisia puuhaamassa työpajoissa, joissa sai kokeilla monia erilaisia kädentaitoja karstaamisesta ja kehräämisestä käpyilyyn. Yhdessä pajassa koukuttiin, toisessa tehtiin kässäpusseja ja kolmannessa kudottiin neulalla. Minä en voinut jäädä yöksi, muut jatkavat vielä tänään. Kivat järjestelyt, Hotelli Mustan Kissan ystävällinen henkilökunta ja iloinen ilmapiiri tekivät vaikutuksen! Kiitos paljon kaikille järjestäjille!!!!

Tapasin vanhoja tuttuja ja tutustuin uusiin kivoihin ihmisiin. Sain ihailla Helmipuikon töitä ja Tiinan upeita neulehuiveja, kun naapuripöydissä tehtiin töitä. En ehtinyt syödä lounasta, koska lounastauolla tietenkin kaikki tulivat tekemään lankaostoksia, mutta korvasin sen kunnolla syömällä illalla lähiravintolassamme.

Helmipuikon pöydästä ostin silmukkamerkkejä, joiden tarpeellisuus paljastui minulle vastikään: lankalenkki ei liiku niin jouhevasti kuin silmukkamerkki, se on myönnettävä! Ostin myös nerokkaan yksinkertaisen mallikertalaskurin, jota aion kuitenkin käyttää sukkien ja pipojen (suljetut neuleet) palmikkokerrosten laskurina, koska menen niissä aina sekaisin. Tarjolla oli myös näppärä kerroslaskuri, jonka unohdin sitten väsyneenä ostaa mukaani, mutta saahan sen verkkokaupasta. Tässä taas huomaa, että yksinkertainen on toimivaa ja kaunista.

Jos ja kun tilaisuus toistuu, suosittelen lämpimästi osallistumista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s