Muotia, inspiraatiota

Selasin iPadin mainiolla The Cut -ohjelmalla kevään ja kesän muotia. Siinäpä on oiva inspiraation lähde. Minä sain ajatuksia muun muassa Issey Miyaken puserosta (vasemmalla) ja olen kovin mieltynyt toiseenkiin japanilaiseen suunnittelijaan, Tsumori Chisatoon, jonka oikealla oleva villatakki on minusta hauska vaikkakin kokoelman rauhallisesta päästä. Hänellä on upeita töitä! Leikkisiä ja hauskoja, joista sain monta neuleideaa – kunpa kerkiäisi toteuttamaan niitä!

Muuten tikutan pitsisukkien mustaa versiota kuvausta varten. Enää jäljellä on 3 mallikertaa ja resori, jonka kanssa sainkin vähän askarrella, ettei sukan suu kiristä. Keksin lopulta käyvän ratkaisun. Punaisen sukkaparin toisen resori pitää vielä purkaa ja korjata, se jäi ensimmäistä vähän lyhyemmäksi. Muutenkin saa olla tarkkana, ettei sukista tule kovin eri pituisia, pitsineuletta tehdessä kun käsiala saattaa muuttua kesken neulomisen.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s