OMG!

Kun syksyllä ostin Tallinnasta Siiri Reimannin ja Aime Edasin kirjan Haapsalu Sall (Haapsalun huivi) päätin jo laivamatkalla, että teen pitkät pitsisukat, joissa käytän jotain kirjassa esiteltyä kuviomallia.

Sukat saivat nimensä kauniilta ja pitkäsääriseltä miniältäni. Sukat onnistuivat kerralla vaikken ollut koskaan aikaisemmin neulonut kärjestä aloitettavia sukkia. Niitä oli ilo neuloa, kun Mieskin seurasi neulomista kiinnostuneena. Eikä hän ole ainoa mies, joka on pitänyt sukkia seksikkäinä, myös Facebookissa miehet ovat antaneet palautetta. Eräs kommentoi kuvaa sukista: ”En ole koskaan tajunnut, että villasukat voivat olla sekä lämpimät että seksikkäät!”

Nyt olen neulonut alkuperäisten punaisten sukkien lisäksi mustat sukat, eikä toisenkaan parin neulominen tuntunut tylsältä. Niiden neulominen oli yllättävän joutuisaa.

Silti olin lentää selälleni, kun kaiken ohjeen julkaisemiseen ja myyntiin laittamisen säätämisen jälkeen Ravelryssa sukkamallini oli saanut vuorokaudessa yli 200 sydäntä (lukijoiden ilmaisu siitä, että pitää mallista)! Ja onhan ohjetta jo myytykin.

Tänään lähden Kölniin H&H-harrastemessuille. Mukana matkaa tyhjä matkalaukku ;-), aion ostaa lankaa seuraavaan projektiini City Sofia -sukkiin, jotka ovat uusi versio bulgarialaisista perinnesukistani. Langaksi niihin tulee käsinvärjättyä, mieluiten vahvistettua kashmiria, jos nyt löydän mielessäni olevat värit.

* * *

I published my first pattern, Julia Haapsalu Lace Socks in Ravelry. They are named after my son’s very beautiful and nice girlfriend. This pattern is inspirated about Siiri Reimanns and Aime Edasis book Haapsalu Sall. I bought the book in Tallinn last september and decided immediately to make a long lace socks with Haapsalu Lace.

Socks were nice to knit because my husband follow the project with great interest. According to Facebook comments he is not the only man who think my Julias are very sexy.

I was really surprised: my pattern on Ravelry received more than 200 heart in one day! Thanks for all fans of Julia! That means I must write in english, too… be patient!

Today I go (because of my work) to Cologne, H & H hobby fairs with an empty suitcase ;-).

PS. My blogs name ”Puikkomaisteri” means The Master of Needles. It refers to my humble academic degree and my work in the scientific community – The work where a master be good just for make coffee for the professors 😉

2 Comments Lisää omasi

  1. elina sanoo:

    Todella kauniit sukat!

  2. tikru sanoo:

    En ihmettele yhtään, että kaunokaiset ovat suosiossa. Nuo on upeat!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s