Ostoksille

Huomenta Kölnistä. Oli pakko ostaa lisää aikaa nettiin, että sain lähtöselvityksen tehtyä, päivitän siis tätäkin.

Ehdin vielä ostoksille, iPadin kartalla on jo lankakauppa Casa Lana sekä tavaratalo, joka myy lempikosmetiikkaani, jota ei Suomesta saa. Lankaostoslistalla on joitain sukkalankoja ja puikkoja. Enemmänkin menen katsomaan hintatasoa ja valikoimaa.

Guten morgen Köln, es ist ein Shopping Tage! Casa Lana hier ich komme!

Good morning Cologne! Today is a shopping day: Casa Lana I’m coming!

2 Comments Lisää omasi

  1. Puikkomaisteri sanoo:

    Mitähän väliä silläkin sitten on, miten puhuu, kunhan tulee ymmärretyksi ja ymmärtää? Minusta oli riemastuttavaa, että pärjäsin saksalla vaikken ole puhunut sitä vuoden 1982 jälkeen. Kukaan ei ainakaan lennossa vaihtanut englantiin 😉 Laukkukaupan täti jopa kehui, mutta onhan sitä tilanteita ja tilanteita, jotenkin kummasti jutut vaan alkavat sujua, kun toinen suhtautuu kannustavasti.

    Meinasin muuten mainittuna vuonna lentää selälleni kun sain pitkän saksan ylioppilakirjoitukset läpi, aineesta peräti yhdeksää pistettä vaille täydet pinnat (kiitos isonveljen, jonka kanssa opettelimme tuopin äärellä edellisiltana tärpit 😉 todistuksessa kun oli tasainen sarake vitosia.

    Casa Lana(kin) oli pienoinen pettymys, tai pitäisikö sanoa, että meillä Suomessa on niin tajuttoman hienoja lankakauppoja, Helsingissäkin useita (Menita, Priima, Menita Outlet, Lankamaailma) Jyväskylässä ehkä herkuiltaan hienoin (titityy), että mikään ei tunnu enää miltään.

  2. Leena sanoo:

    Kiva, jos tuolla saksankielentaidolla pärjää, on ihan kuin minun italiankieleni!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s