Sofia of Sweden

Lana Grossa Meilenweit Cotton Stretch

Mies urputti, ettei tykkää valkoisen hallitsemista Sofia sukista. Pitäisi kuulemma olla väriä. Sanoo puna-vihervärisokea! Aloin heti väsäämään erilaisia vaihtoehtoja, erilaisista langoista. Kimmokkeena oli myös se, että halusin tehdä sukan kärjestä neuloen ja toisenlaista kantapääratkaisua kokeillen.

Violetti Colinette Jitterbug kelta-vihrein letein näyttää aika makealta, Kölnistä ostin – kun halvalla sain – Regiaa, joka on vanhastaan koettu sukkalanka. Ei toki Austermann Stepin tai Opalin veroinen, mutta kelpaa.

Suurin yllättäjä oli kuitenkin Lana Grossan Meilenweit Cotton Stretch (41% puuvilla, 39% villa 13% nailon, 7% muita kuituja). Tätä pitää saada Suomeen! Sitä on mukava neuloa ja se sopii hyvin kesäsukkiin(kin). Pinnasta tulee kiva ja lanka on miellyttävän tuntuinen sekä neuloessa että jalassa.

Värivalikoima oli rajoitettu, joten päädyin näihin iloisiin Ruotsin lipun väreihin ja koko ajan neuloessani ajattelen sitä elokuvaa, jossa ruotsalaismies ajaa läpi Ruotsin mukaansa ottaman maahanmuutajan kanssa, joka huutaa koko ajan auton ikkunasta ”Jag älskar Sverige!”. Miehet törmäävät takavuosien Miss Ruotsiin… En saa päähäni, mikä se elokuva oli, mutta se oli hauska.

Colinette Jitterbug

 

Tässä muuten kuva Kölnistä. Sukkakriitikkoni tietenkin kysyi heti: ”Veitsä meidän lukon sinne?”

***

Toe up version of the Sofia Socks is coming…

One Comment Lisää omasi

  1. Leena sanoo:

    Meidän lukko on Tower Bridgessä Lontoossa! ❤ ❤ ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s