Nyt sitä on minullakin

Sain ostettua Euroopan, ellei koko maailman, halutuinta villalankaa – tuota Wollmeisea, jota myydään vain vain yhtenä päivänä viikossa ja josta kouhkataan kauhiasti. Olihan sitä pakko saada nähtäväksi ja koettavaksi. Ystävällinen ihminen myi minulle kaksi (kerittyä) vyyhteä ja täytyypä sanoa, että lanka on melko lailla maineensa veroista. Kiva neuloa, upeat värit! Tietenkin himoitsen sitä jo lisää…

Sain valmiiksi Rock Island -huivin ja kaikista epäilyistäni huolimatta, siitä tuli sellainen kuin pitikin. Muutamaa virhettä lukuunottamatta, mutta vain Allah on täydellinen… Lankaa todellakin on jäljellä vielä toiseenkin mokomaan, ellei kolmanteenkin, sikäli kalliiksi kokemani lanka on tosiaan kilpailukykyistä, kuten kommenteissa todettiin, sitä riittää ja riittää…  Väri, joka ei vastannut lainkaan nettikaupan kuvassta muodostamaani mielikuvaani, on suoraan sanoen täydellinen! En olisi voinut kuvitellakaan, että tuo väri sopii minulle niin hyvin. Sikäli siis osto oli myös onnekas, saman väristä  Lana Gatto Perlata d’Australia -lankaa kun on käden ulottuvilla saatavilla 😉

Silti pientä porua värin irtoamisesta. Kyllähän jokainen tietää, että punaiset langat päästävät aina väriä jonkinverran, mutta tämä oli vähän liikaa. Toivotaan, että väri pysyy huivissa eikä siirry siitä vaatteisiin, en onneksi käytä valkoisia paitoja juurikaan.

***

Now I have knitted my Rock Island Shawl. Yarn is Lorna’s Laces Helen’s Lace (50 merino fine, 50 % silk). I love the colour, but I am afraid that the color stay. In the picture is the water after I have soaked  the shawl (10 min.) before blocking.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s