Rakkautta

Rakastuin ensi kosketuksella Vogue Knitting -lehden iPad-versioon. Ensiksikin lehden saa käsiinsä kun se ilmestyy Yhdysvalloissa, toisekseen hinta on noin puolet siitä, mitä lehden printtiversio (Euroopassa Designer’s Knitting) maksaa Akateemisessa. Kolmanneksi lehdet arkistoituvat nyt koneelle eikä tilaa vievästi hyllyyn, lisäksi ohjeet kulkevat nyt aina kätevästi mukana, myös lankakauppaan. Ohjeita ja neulekaavioita voi myös tarkastella suurempina tarvittaessa, siitäkin on paljon iloa ikänäköiselle. Ja sokerina pohjalla: tuotteita esitteleviin artikkeleihin ja pikkujuttuihin on liitetty linkitys, pääsen suoraan tarkastelemaan tuotteen omia sivuja, tilaamaankin jos haluan. Sisäinen inssini heräsi tämän äärellä… 😉

IVK iPad version!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s