Sormet lakassa ja maalissa

Tuli sitten sekin todettua, että keltaiseen kashmirlankaan ei kannata tarttua, jos sormet ovat mustassa maalissa… Aika on rientänyt telakalla venettä laittaessa. Lauttamatkoilla olen tietenkin tikuttanut sormikasta ja sukkaa, mutta paluumatkoilla on ollut parempi varjella kalliita lankoja. Madelinetosh -langat tulivatkin harvinaisen kalliiksi, koska unohdin kokonaan, että tullit ja alvitkin tulevat maksettaviksi Yhdysvaltojen tilauksissa. Niin no, en ajatellut koko asiaa, kun olin niin langan lumoissa. Mies sai vielä juoksennella makselemassa tullipostissa, koska itse olin Italiassa. Yritin täyttää tulliselvityslomaketta netissä, mutta vaikka ajatus on hyvä, toteus on melko hankala. Miksi ihmeessä tullikoodit eivät ole esillä kattavasti. Ja herttinen sentään koko lomakeaparaattia…

Keksi muuten hyvän tavan hoitaa neulekäsiä maalaus/lakkaus -hommien jälkeen. Sekoitetaan oliiviöljyä ja sokeria noin suhteessa 1:2. Kun seoksella hieroo kädet, ne puhdistuvat maaleista ja lakoista hellävaraisesti.

Kuvia myöhemmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s