Purkuhommia

Ilulta tuli lankatäydennys juuri ennen kuin lanka loppui. Kiitos Ilu! Sävy on oikea, miten se voikin olla niin saman sävyistä kuin edellinen erä? Eroa ei edes huomaa.

Olin jo neulonut resorin päättelyä vaille loppuun, kun pääsin sovittamaan työkiireisen miehen paitaa. Tuomio tuli heti: LIIAN LYHYT! Ei auttanut muu kuin purkaa se kaksi numeroa pienemmilla puikoilla kiskottu resori ja vääntää 10 senttiä lisää helmaan. ARGGH. Miten tämä oli mahdollista, mittasin monta kertaa helman ja sen piti olla reilun pituinen!?? Ehkä sitten muistin mitan väärin.

Mutta onneksi Silmä, pisto, tikki, takki -tapahtuman järjestelyt sujuvat liukkaasti. Ihanaa olla puuhaamassa jotain sellaista tapahtumaa, jota järjestämässä on tehokkaita naisia, jotka kykenevät oma-aloitteisesti pistämään pystyyn nettisivut, facebook-ryhmät ja ihan kaiken! Tilaisuudesta on tulossa kaksipäiväinen juhla, kunhan saamme vielä kaikki ihanat käsityöharrastajat Taloon. Ensi vuottakin jo suunnitellaan tässä ohessa, silloin meillä on toivottavasti käytössämme niin paljon tilaa, että voimme kaksin-kolminkertaistaa myyjien määrän ja järjestää erilaisia työpajoja tapahtumaan. Musiikkikaan ei olisi pahitteeksi, meillähän on tässä näitä soittajia ja laulajia lähipiirissä. Muotinäytöskin olisi kiva, iltaklubista puhumattakaan. Mutta eipä nyt mennä asioiden edelle enempää, vaan keskitytään tähän hommaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s