Syksyn lehdet

Uusi Twist Collective (Fall 2011) on taas pullollaan ihania neuleita: minä pidin Cheryl Buren Epiphanysta, vaikka minusta resorit on tehty rumasti (liian suurilla puikoilla)  ja vaihtaisin väritystä itselleni paremmin sopivaksi, mutta kaarokkeen kuvio on todella hieno! Ehdoton suosikkini tässä numerossa on kuitenkin kuvan Riata (kuvaa klikkaamalla suoraan sivulle). Siinä on sitä jotain: perusmalli jossa todella selkeä, graafinen palmikkokuvio. Moderni ja raikas! Lehdessä on myös hyvä artikkeli mainioine kuvioineen silmukoimisesta.

Syksyn Vogue Knitting (tai Designer’s Knitting) jäikin vähän kalpeaksi TC:n rinnalla. Onhan siinäkin kivoja malleja, pidän mustavalkoisesta, mutta moni neule ei olisi mitään ilman hoikkia malleja ja hyviä valokuvaajia.  Ja pari todellista floppia! Mutta tästä minä tykkään ja Kyllikki kans!

Knitscenen syysnumerossa on meikäläisen makuun turhan hempeitä neuleita, mutta Amy Herzogin Pinstripe on kiva. Interweave Knits -lehdessä puolestaan on tosi makea neulehame (Bryn Mawr Skirt, Nancy Eiseman) ja ihana pitsihuivi! Onkohan Akateeminen tänään auki… lehden voisi kipaista hakemaan sieltä heti noiden kahden mallin vuoksi! Miksi ne pösilöt eivät julkaise e-lehtenä! Miksi minä pösilö en heti löytänyt lehden e-versiota!!! (Kiitos -anni!!!)

EDIT: Linkit korjattu. Interweave Knits-e-lehden osoite lisätty.

5 Comments Lisää omasi

 1. Puikkomaisteri sanoo:

  -anni, mainiota, en keskittynyt, löysin sen e-version, mutten ymmärtänyt tsekata storesta. Kiitän jälleen!

 2. -anni sanoo:

  Tuo mainitsemani Zinio on nimenomaan iPad-härpäke, toimii toki läppärillä ja iPhonessakin. On oikein kätevä sovellusohjelma ainakin läppäri- ja puhelinkäytössä, pädiä mulla ei vielä ole. Katso lisää tietoja Zinion sivuilta (www.zinio.com/ipad/).

 3. Puikkomaisteri sanoo:

  Leena, kiitos taas, nyt linkit on korjattu!

  -anni, ihanaa, enpä löytänyt noita, odottelen lisäksi iPad-appseja…

 4. -anni sanoo:

  Moi Puikkomaisteri!
  Ilouutinen: sekä Knitscenen että Interweave Knits -lehti ovat saatavissa e-lehtenä sekä Interweave Storen että Zinion kautta. Interweave Store -linkki on mm. Ravelryssa, jos klikkaat jotakin lehtien malliohjetta. Zinion kautta lehdet löytyvät parhaiten hakutoiminnolla.

 5. Leena sanoo:

  Onkohan linkkisis ihan kohdallaan? Flopit ja tykkäämiset vievät samalle sivulla eikä neulehametta näy. ??

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s