Kuvaton

Mies ei ole kiireiltään ehtinyt valokuvaan uutta villapaitaansa esittelemään, vaikka minulla olisi mahdottoman hieno kuvaussuunnitelmakin ja kaikki naiset kinuavat kuvaa Facebookissa 😉 Viimeistään viikonloppuna se saadaan tännekin. (Ai joo, mä olen tyttöjen kanssa purjehtimassa… noh).

Villapaidan jälkeen aloin hahmotella uusia sukkia, joihin tulee palmikkokuvioita. Niin. Ja minä kun olen aina ollut sitä mieltä, että palmikoita en sukkiin ala nykertämään, varsinkin kun ne painavat jalkaa kengässä. Kun pirulle antaa pikkusormen…  Sofiaan tein ihan pikkuiset, kai nekin sitten olivat palmikot.

Kumma,  miten ideaa tuppaa, kun töitä olisi rästissä vaikka kuinka?!

**

Tästä ei ole tulossa mikään sisustusblogi, mutta tätä minä tulin tänne näyttämään: jos minulle syntyisi nyt lapsenlapsia, lennättäisin tämän tekijän Suomeen sisustuspuuhiin.  Toinen hauska idea on patalappumatto. Varsinkin kun meillä on mökillä pula matoista, mutta ylitarjontaa patalapuista…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s