Haastetta

Vaihdoin Zilboorgin sukkamallin mukaan tekemiini sukkiin langaksi Perlata D’Australian, koska Filfer oli sittenkin turhan paksua.

Sukat neulotaan kärjestä alkaen,ensin neulotaan kärkikaitale, jonka sivusta poimitaan kahdella puikolla edestakaisin neulottavan jalkapöydän kärkisilmukat. Kun kaikki kaitaleen silmukat on poimittu kärkeen, myös lepäämään jätetyt kaitalesilmukat otetaan työhön ja jalkapöytä neulotaan siihen asti, mistä aikanaan alkaa sukan varsi. Sukan pohja neulotaan vastaavasti.

Haasteet alkavat kun pohjakerrokset yhdistetään jalkapöytään. Jotta jälki olisi siistiä jo jalkapöytäosan reunan pitäisi olla napakka. Ohjeessa käytetty lanka tai sitä vastaava, vähemmän joustava, lanka toimisi mallissa paremmin kuin käyttämäni, mutta tämä onkin harjoituskappale.

20110908-131049.jpg

20110908-131221.jpg

20110908-155049.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s