Ihan parasta!

Silmä, pisto, tikki, takki -käsityötarvikemarkkinat ovat käynnissä Tieteiden talolla. Eilinen päivä oli mahtava menestys, väkeä oli valtavasti! Olemme onnistuneet tavoittamaan juuri ne ihmiset, joille tapahtuman suunnittelimmekin: vaativat käsityöharrastajat. Ihania ihmisiä, joiden kanssa työskenteleminen on suoranainen ilo. Väsymys ei painanut, vaikka seisoimme koko päivän töissä ja useimmilla meillä oli alla parinkin viikon lyhyeksi jääneet yöunet. Moni kertoi nukkuneensa edellisyönä vain kolme tuntia.

Minä majoitin Kotkasta tulleen Helmipuikon Sailan vierashuoneeseen. Messujen jälkeen menimme Ravintola Pyysaareen syömään sekä kuuntelemaan mieheni ja muiden kansanveneilijöitten musisointia. Paluumatkakin oli elämys: Tarja heitti meidät veneellä Herttoniemeen. Nyt aamulla olemme pakkailleet lisää lankaa myyntiin, varasto on tyhjentynyt melkein kokonaan.

Markkinat ovat tänään auki klo 10-17 – tule ihmeessä sinne!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s