Painetaan

Ensi vuodeksi erääseen käsityölehteen lupaamani mallit ovat valmistuneet. Nyt kirjoittelen ohjeita, se se sitten onkin rattoisaa puuhaa 😉 Onneksi deadline on vasta marraskuun puolivälissä, ehdin tarkastaakin ne.

Kun edessä on työ, joka on tehtävä, mielessä tietenkin kummittelee jo seuraava hanke. Tässä tapauksessa punainen, ihana ja iso villapaita. Ellei siitä sitten tulekin villatakkia. En ole ihan varma siitä sopiiko punainen minulle, mutta ainahan paidalle perheestä ottaja löytyy ellei se sitten olekaan ihan täydellinen väri minulle.

Joudun näemmä taas jättämään väliin mahtavan sukkakilpailun, sillä vaikka malli on jo olemassa ja protokin on neulottu, minulla ei kertakaikkiaan näytä olevan riittävästi aikaa sen toteuttamiseen. Ellen sitten pane puikolla koreasti luottamusmieskoulutuksessa ensi viikon lopulla.

Olen lähdössä lokakuun lopuksi Italiaan. Viime viikonlopun markkinoilla ihastuin Päivin Pioni ja Parakiitti -pöydällä oleviin Päivin omista aiheista printattuihin puuvillakankaisiin (ja papereihin ja pussukoihin jne!). Sain siitä idean pieneen kujeiluun.

Tein siis oman aiheen ja tilasin pritantun kankaan Spoonflowerista. Kuvassa on ystäväni Gianni, joka on aperitiivilla lempibaarinsa terassilla Genovassa. Taustan violetinsävyinen tähtikuvio syntyy viemäriputkista, jotka ovat ulkoseinällä. Kuvan muokkaamisessa käytin Image Tricks-ohjelmaa.  Kankaassa tulee toistumaan tämä aihe, mikäli oikein laskin, noin kymmenen sentin välein. Vielä en tiedä, teenkö siitä pöytäliinan vai kauppakassin vai jopa mekon Annalle, Giannin vaimolle. Tai sitten voisin vähän apinoida Päivin mahtavia pussukoita, joiden suussa on kangaskaitale. Sukat, joissa olisi sukansuu kankaansa nauhakujalla, voisivat olla hauska lahja Annalle. Ehkä kankaasta jää tilkkuja… Toivon todella, että värit onnistuvat, kokemusta tuon palvelun käytöstä ei ole. Arvelen kuitenkin, että punaiset sävyt tulevat hieman korostumaan, kuten usein digipainossa. Tässä aiheessa sen ei pitäisi pahemmin haitata.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s