Kuumat puikot, aallot ja aikapankki

Purjehdusloma piristi kummasti. Naispurjehtijoitten tämän vuoden Välimerenpurjehdus purjehdittiin Kreikassa. Minun piti kehitellä uusi Kreikka-aiheinen sukkamalli tätä reissua varten, mutta kun ei ehdi niin ei ehdi. Olen tahkonnut jo vuoden sukkia Sannalle, joka oli yhden naisveneemme kippari, ne sain sentään lopulta valmiiksi, kun ahkerasti tikkusin lentokoneessa menomatkalla ja muutamana alkuviikon päivänä. Kuumuuden takia kun neulominen ei onnistunut kuin aamuvarhain. Mutta nyt ne sukat ovat valmiit, kuvaa en tietenkään muistanut ottaa…

Jo ennen lähtöäni olin liittynyt kokeeksi Stadin Aikapankkiin. Panin sinne ilmoituksen, että teen villasukkia ja heti tilattiin kolme paria! En kyllä ehdi millään tekemään sukkia enempää. Laitoin heti perussukat puikoille ja ensimmäinen varsi valmistui jo työmatkalla. Joudun luultavasti ottamaan ilmoituksen kohta pois, mutta katsotaan. Tarvitsen nimittäin opetusta video-editoinnissa, koska olen käyttänyt vain järeää ammattilaisohjelmaa tv-työssä enkä muista siitäkään mitään. Sellaistakin apua näyttää olevan tarjolla. Tuo Aikapankki on ihan mielettömän hyvä juttu, lapsiperheille varsinkin: tajolla on lastenhoitoapua, siivousapua jne.

Nyt pitäisi ehtiä tutustumaan Villavyyhdin uuteen lankakauppaan, se on sopivasti ystävien kodin vieressä Vallilassa, joten samallahan sitä käy moikkaamassa tuttujakin. Olen ylen iloinen kaupasta, enkä vähiten siksi, että siellä on Ilun lankoja. Toivon erityisesti hyvää sukkalankavalikoimaa, sillä kävin juuri kilpailijan kaupassa enkä ollut ylen innoissani, koska esimerkiksi Austermanin Stepissä oli yksivärisistä vain musta ja valkoinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s