Silmukkasurffia

Yin and Yang -asento. Erik Ravelo.

Blogisfäärin Italiasta löysin kiinnostavan Biella the Wool Company -sivuston.  He pyrkivät muun muassa siihen, että ostaessamme vyyhdin tai kerän villalankaa, kykenisimme seuraamaan sen alkuperän aina lampaaseen asti. Projekti pyrkii myös luomaan keskustelua luonnonmateriaalisen tuottajien, jalostajien ja käyttäjien välille sekä säilyttämään Biellan ainutlaatuisen tekstiilikultuurin. Noin lyhyesti. Mielenkiintoista ja hyvin kannatettavaa! Molto intressante e utile!  Complimenti e auguri!!!

Ilahduin jo biellalaisten sivulla kielenkäytöstä: ”Lanasofia” ei valitettavasti käänny oikein suomeksi ”villasofia” tai ”lankasofia” kuulostaa pikemminkin etunimeltä kuin lanka-aatteelta saati villafilosofialta. Mutta seuraavaksi törmäsinkin Erik Ravelon Benettonille tekemään Lana Sutraan!!! Kaikki kiva tapahtuu Milanossa aina silloin kun en ole paikalla!!! EPISTÄ! Impressionante, quando ci vediamo Lana Sutra  in Finlandia?

Löysin myös Lindan  kivan italialaisen tee-itse-blogin  (”Leipä, rakkaus, luovuus”), jota kannattaa kyllä seurata ellei muuten niin inspiraation vuoksi. LInda, sei stupenda!

Tiedä sitten miten jouduin kroatialaiseen Stvaraonicaan (ihan-itte-portaali), mutta niin siinä kuitenkin kävi. Oli hauska huomata, että Kroatiassa on kiinnostusta neulonnan alkeiskursseille. Ryhdynkin seuraamaan Stvaraonican blogia, jospa vaikka osuisin neuletapaamiseen Kroatiassa ensi kesänä 😉 Ja kohta olinkin Bensedin art -blogissa, jonka värikkyys sopi sateiseen päivään. Myös se liitetään inspiraatioblogien listaan. Pozdrav iz Finske i sretan jesen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s