Villasukkia ja punaviiniä

Vetäydyimme Rovegnoon Ilun kanssa palkitsemaan Ilua hänen pitkän ”kausiyksinhuoltajuuden”jälkeen. Hankimme heti mennessä hyvää punaviiniä ja lomakotiimme tullessamme nostimme pöydälle neulomisvärkit. Ilulla on puikoilla kiva pusero, jossa lankana on Wollmeise Merino 100 %. Väri on Olio Vergine, joka ei ole oliiviöljyä nähnytkään. Minä yritin neuloa alakerran Taiteilijalle kirjoneulesukkia, mutta neuloin ja purin, neuloin ja purin, koska Ilun jutut ovat mahtavia. Kotikujalla oli siis armoton käklätys ja kikatus, mutta välillä teimme halkopinoa ja kävimme katsomassa Ottonen maanjäristyksessä murtunutta kirkkoa. Tosin naapurin skeptikko väittää, ettei se kirkko välttämättä maanjäristyksessä vahingoittunut, jätkät vaan yrittää maksattaa rempan valtiolla.

Nyt kun Ilu tänään lähtee täältä Genovasta (jossa olemme olleet yötä ystäviemme luona) Milanon kautta Suomeen postittamaan tilaamianne lankoja, minä varmaankin saan sen sukan valmiiksi, eikä hetkeäkään liian aikaisin sillä Taiteilija tulee huomenna.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s