Parempaa palvelua

Kuten huomasitte, ylhäällä olevat valikot ovat uudistuneet. Variassa on entiset linkit, internetsanasto jne. ja Arvosteluihin tulevat jatkossa kirja-arvostelut. Arvostelujen suhteen alan olla tarkempi jatkossa, esittelyn sijasta kirjat todellakin arvostellaan eikä vain hymistellä. Jos neulekirja maksaa noin 50 € siltä saa vaatia laatua, josta myös kustantaja tekijöiden ohella vastaa, sillä hänenhän tulee ohjata tekijöitä ja hoitaa projekti siten, että lopputuloksena on kuluttajaa tyydyttävä kirja.

Minulle voi tehdä myös ehdotuksia arvosteltaviksi kirjoiksi.

Puikkomaisteri ei jatkossakaan hanki lemmikkiä, ei kokkaa tässä blogissa eikä lausu runoja. Tässä blogissa käsitellään neulemaailman tapahtumia, neuleblogeja, -kirjoja ja tämä on pitkälti toimitettu blogi, ei siis henkilökohtaisen neulepuolielämäni raportti, vaikka siitäkin saatte väistämättä kuulla.

3 Comments Lisää omasi

 1. Puikkomaisteri sanoo:

  – Anni, asia on hoidossa!

  – Sara, uskomatonta! On ihan ymmärrettävää, että joitain virheitä jää painettuun kirjaan, mutta 17:ssa ohjeessa 25:sta on jo ehdottomasti liikaa!!! Silloin kannattaa jo käyttää alkuperäiskielellä julkaistua teosta.

  Minulla ei ole mitään kissoja tai koiria vastaan, mutta…

 2. Sara sanoo:

  Jee, ainakin yksi blogi jossa ei tarvitse katsoa kissan kuvia! Kissat ovat ok, mutta eihän niitä joka postaukseen tarvitse tunkea.

  Mainiota, että otit esille kustantajan vastuun sekä tekijän oikeuden saada arvoisensa arvostelu. Kirjan kirjoittaminen on varmasti sellainen urakka, joka ansaitsee tulla arvioiduksi ammattitaitoisesti ja rehellisesti.
  Toinen juttu on se mitä julkaistaan ja miten se tehdään. Esimerkkinä toimikoon viime viikolla ostamani Madeline Westonin kaunis Upeat kirjoneulesukat-kirja. Melkein kolmenkympin kirjan väliin on sujautettu jälkikäteen kaksi pienellä tekstillä präntättyä A4-arkkia, joissa on korjattua tekstiä 17 kirjan 25 ohjeesta. Voi olla, että kestää jonkun aikaa ennenkuin seuraavan kerran ostan Tammen kustantaman kirjan…

 3. -anni sanoo:

  Toivoisin arvosteluasi Coastal Knits -kirjasta (Alana Dakos ja Hannah Fettig, ©2011 Dakos and Fettig Publications). Kovasti tuntuu olevan hypeä ilmassa tämän kirjan kohdalla. Olisi mukava saada lukea sinun näkemyksistäsi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s