Yökylässä

Hypättiin autoon illalla. Mies totesi: ”Kiva lähteä matkoille sun kanssa!” Ajettiin Espooseen saunomaan, sehän on kuin ulkomaille menisi. Piti ottaa kuva valmistuneesta sukasta, vaikkei paria ollut, kun taustaksi sain halkopinon.

Nyt puikoilla on edellistä postausta tehdessäni löytämäni contiguos-tekniikalla tehty pusero. Malli on fallmaschen Revival, mutta omin muutoksin. Ei malttaisi pikkujouluihin lähteä, kun ohje on niin kiinnostava…

5 Comments Lisää omasi

 1. Puikkomaisteri sanoo:

  Leena, en minäkään pidä, silti olen jostain kumman syystä tehnyt näitä ”lättänöitä” vaikka pyöreän saa helpommin siistiksikin. Eihän varpaasta aloitettava ole mitenkään ihmeellinen: tehdään vain kavennukset levennyksinä ja päinvastoin.

 2. Leena-sisaresi sanoo:

  Kiva sukka! Rupean tästä kolmannen sukkaparini tekoon. Löysin varpaasta aloitettavan sukan pyöreän levennyksen ohjeenkin, en ihan tykkää siitä lättänästä kolmiovarpaasta!Lanka on vihreäruskeankirjavaa Austermann Step:iä.

  http://chromatico.net/blog/2007/06/round_toe_toeup.html

 3. Puikkomaisteri sanoo:

  Grazie! I filati sono italiani 😉

 4. seurasaari.blogspot.com sanoo:

  Belle queste calze coloratissime!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s