Mukavaa tiedossa!

Puuhamme siis uusia Silmä,tikki, pisto, takki… -markkinoita entisten ja muutaman uudenkin (Titityy, Johanna, Sysimetsä ja Heli Kuosa Pukkilasta), keittiönperäyrittäjän kanssa. Syyskuinen tapahtumamme otettiin niin hyvin vastaan, että päätimme pitää tällaiset joulunalusmarkkinat. Tapahtuma on samassa paikassa kuin viimeksikin, Tieteiden talolla, Kirkkokatu 3, 3.12. klo 10–17. Huomaa, että verkkokauppojen tuotteita voi tilata ennakkoon ja sopia noudoksi nämä markkinat – näin säästät postimaksut ja toimituskulut!

Harvoin on töissä niin kivaa, kuin näissä käsityöyrittäjien tapahtumissamme. Ensinnäkin yhdessä puuhaavat myyjät ovat ihan mahtavaa porukkaa, kukaan ei nillitä, kaikki tekevät tilaisuuksien eteen, mitä kykenevät – parhaansa siis – ja jos jollain on kiireitä tai sairautta, siitä ei kiukutella.

Toiseksi, asiakkaat ovat ihania. On hauska tavata monia netistä tuttuja ihmisiä, jotka todellakin tietävät, mitä haluavat. Lisäksi esim. käsinvärjättyjen lankojen ja käsitöiden myyjät esimerkiksi kehuivat kilvan sitä, että tapahtumamme asiakkaat ymmärtävät oikean käsityön arvon eivätkä päivittele korkeita hintoja, päinvastoin!

Kolmanneksi, saimme aivan järjettömän hyvää palvelua Tieteiden talolla: ennen kokematonta oma-aloitteisuutta vahtimestarin puolelta ja kiva meininki kahvilassa. Jos siis etsit juhlatilaa häille, sukujuhlille tms. kannattaa pyytää tarjousta! Vietimme muuten taannoin erään perheenjäsenen syntymäpäiviä juhlasalissa ja tilaisuus oli ikimuistoinen. Muiden muassa siellä tanssivat nykyiset eu-komissaari ja ulkoministeri, hämeenlinnalainen tyttöbändi soitti rock’n rollia.Vanhoilta teinibile-muistoilta voinut mitenkään välttyä, koska Tieteiden talo on entinen koulu ja kyseiset herrat olivat Teiniliiton aktiiveja siihen aikaan kun juhlat alkoivat kl0 18 ja päättyivät klo 23 (ja sitten mentiin jatkoille).

Tällä kerralla meillä on sympaattinen tila talon viidennessä kerroksessa, koska juhlasalissa on eräs tieteellinen konfrenssi. Kannattaa tulla katsomaan, mitä tällä kerralla on myynnissä. Tarjolla on varmasti pukinkonttiin sopivia tuotteita sekä lahjojen valmistukseen hienoja tarvikkeita.

Olethan muuten huomannut, että Helsingissä kiertää lauantaina ja sunnuntaina Herttoniemen ruokapiirin Pop-up Kyläkauppa-myymäläauto? Reitti ja muut tärkeät tiedot ovat tässä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s