Lisäyksillä on kuulemma väliä

Lanka: Lana Gatto Super Alpaca (9 kerää harmaata, 2 punaista, 1 ruskeaa). Pyöröt 4 mm sekä 3 mm.

Mitä, mitä? Miksen ole huomannut, että twist collectiven uusin numero on ilmestynyt?

Minun suosikkejani tässä numerossa ovat Crista Gilesin Corinth, ihan siksi, että se on minimalistisen tyylikäs perusvillatakki ja Lana Holdenin Barolo-sukat, koska satun pitämään Barolon viineistä 😉 – Ei vaan siksi, että malli on myös kauniin vähäeleinen. Rachel Erinin upea  Voluta tulee varmasti saamaan sydämet puolelleen, mutta jostain syystä se jättää minut vähän kylmäksi, ongelma on kuitenkin luultavasti vain lankavalinnassa, minusta tekijän olisi pitänyt luottaa siihen, että palmikot riittävät eikä sotkea hyvää suunnitelmaa pätkärääkätyllä langalla.

Kiitos Muinosen ja Simolan, nyt ovat erilaiset lisäykset kovasti puheenaiheena, niin tässäkin lehdessä. Aloitin muuten tekemään Kuurankukka-lapasia ja jouduinkin heti opiskelemaan erilaisia lisäyksiä, muun muassa oikealle ja vasemmalle kallistuvat lisäykset, jotka tehdään nostamalla silmukoiden välinen lankalenkki ja neulomalla se edestä tai takaa. Tekijät väittävät, että lisäyksillä on väliä ja tottahan se varmasti on.

3 Comments Lisää omasi

  1. Leena-sisar sanoo:

    Kiitos tuosta lisäyslinkistä!

  2. Lea P. sanoo:

    Pakko sano minunkin, ihana ja kaunis neule!
    Olipa hyvä linkki tuo engl.kielinen lisäysjuttu, nyt ne tajuaa ohjeista meikäläinenkin. Terv. Lea P.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s