Hiirikäden hiirilihas vikisee

Kuten olette huomanneetkin, päivitystahti on ollut tavallista hitaampi. On ollut kova kiire, jonka seurauksena hiirikäden hiirilihas on ärtynyt ja särkyinen. Tai jotain. Nyt pitäisi rauhoittua ja voin tehdä lupaamani kirja-arvostelut ja suunnitella pitkään hautomossa olleen paksun villatakin entisen, useavuotisessa ja ankarassa käytössä olleen tilalle. Sitäkin varten olen tilannut uutta lankaa Kirjavaan kerään, kuorman pitäisi olla täällä ennen Uutta Vuotta.

Takkilankoja odotellessa aion pykätä vaihteeksi 😉 yhdet sukat. Huomenna on lepopäivä, saan Maijan valmiiksi ja voin aloittaa uuden sukkaparin. Aaaaaaaah, ihanaa! Lapsiystävilleni jouduin ostamaan kaupan sukkia ja säärystimiä. Ei vaan ole aika riittänyt. Ja siksi toisekseen, valmiit sukat näyttävät siirtyvän uusiin koteihin ennätysvauhtia. Ehkä pitää ruveta olemaan kovana, että olisi jouluksi sukkia.

2 Comments Lisää omasi

  1. Sara sanoo:

    Uusia lankoja!! Kerro edes jotain, mitä ja millaisia?

    1. Puikkomaisteri sanoo:

      No, mä tilasin kokeeksi ihan 100 % villaa, paksua, 7-8 mm puikoilla neulottavaa. Siitä voisi tehdä kevääksi villatakin, sellaisen ihanan reisipituisen, palmikoita…. napit… paksu, kelpaa siis käytettäväksi takkina kevään ja kesän viileinä iltoina. Ihanat värit: farkunsinistä, suklaanruskeaa, leiskuvaa puna-oranssia…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s