Voi itku!

Näin kauheasti vaivaa jatkaakseni aiemmin luonnosteltua artikkelia ekologisesta neulomisesta, mutta nyt näyttää siltä, että olin jo julkaissut sen, vaikka noukin sen luonnosten nipusta. Panen sitten tähän vain linkin ja kerron, että artikkelia on ainakin päivitetty ja täydennetty ellen ollut jopa julkaissut sitä aiemmin. Pöh.

Noin muuten olen ollut kiireissäni, on italiantuntia ja sen sellaista, illalla vien taas öljyä yhteen ruokapiiriin.

Työmatkalla neulon värikokeiluja uuteen lapasmalliini, nyt kontrastilankana on HarmIlua, mutta ei vastavärin puolelta noukkiminen kuitenkaan toimi vaikka valitsin vihertävämmän sävyn. Tätähän se useammalla värillä neulominen aina on: vaikka lanka näyttää hyvältä kun kerät ovat vierekkäin, neuleena ne eivät välttämättä toimi. On vain kokeiltava ja kokeiltava, toki värikartasta saa apua siihen, mistä suunnasta kannattaa etsiä.

Töissä olen viihtynyt hyvin, kun saan testailla neuleohjeillani erilaisten e-kirjahärpäkkeiden toimintaaa 😉 Niissä aineistoissa kun on valmiina tekstiä, taulukoita, kuvia jne. ja kaikki lyhyinä dokumentteina. Olin alkuviikosta myös hyvin mielenkiintoisella ja antoisalla kurssilla,  nyt  suunnittelen toiselle menemistä. Nyt olen kokeillut upouutta ilmaisohjelmaa iBooks Authoria, johon tietysti vinkkasi Tikru Ravelryssa (neulojathan ovat aina uusimpien julkaisuohjelmatrendien harjalla!!!).  Onhan ohjelma söpö ja sen käyttö on periaatteessa melkein yhtä helppoa kuin valokuva-albumien teko näillä nettipalveluilla, mutta ammatti-ihmiselle sen käyttö on tolkuttoman hidasta ja hankalaa.

 

Kyllä sellainen ohjelma pitäisi löytää (tai keksiä ellei sitä ole), jolla voi tehdä painettua varten tehdystä pdf-tiedostosta mahdollisimman vähällä vaivalla vastaavan e-lehden/kirjan. Vai taitetaanko esimerkiksi upea Vogue Knitting uudelleen e-lehdeksi?

Mutta. Tämä juoksee nyt töihin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s