Lautakuntasukka

Uusi projektini etenee mukavasti. Sitä voi seurata Pinterest-sivustollani. Aamulla olin rakennuslautakunnan kokouksessa, jossa tekeillä oleva sukanvarsi arvattavastikin herätti huomiota. Onteloneule on kauhean suuritöistä, joten veikkaanpa, että sukista tulee nilkkasukat, joiden sukkaosa on yksivärinen. Muttta katsotaan, mihin aihe johtaa.

Häme-sukan julkaisu Taito-lehdessä on tuonut kivasti kiitosta, kiitos siitä teille kaikille!!!  Itse odotan malttamattomana maaliskuun numeroa, sillä siinä julkaistaan Sääksmäen puvusta intonsa saaneet sukat, joiden ensimmäinen prototyyppi ehti jo vilahtaa netissäkin, mutta ohjetilauksen saatuani poistin kuvan näkyviltä. Olin muuten varsin otettu siitä, että Taito tilasi minulta tämän sarjan. Onneksi en tiennyt, kuinka kova työ kuuden sukkamallin suunnittelussa ja ohjeistuksessa on!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s