Arne ja Carlos tulevat taas!

Arne ja Carlos: Pääsiäiskoristeet
Suom. Kaija Koirikivi ja Mika Siimes
Nemo 2012.

Arnen ja Carlosin uusi kirja Pääsiäiskoristeet on hauska kirja, vaikka ajattelinkin ensin, että tokkohan aiheesta enää saadaan uutta irti. Pallot ovat nyt saaneet seurakseen koristemunia ja keväisiä neulepalloja,  joukossa seikkailevat myös pupu ja kana.

Neulottu muna on tietysti hauska koriste ja kiva pääsiäistuliainen, eikä kukaan kiellä pukemasta munapuseroon vaikka rytmimunia (tähän ei ohjetta kirjassa ole, mutta kyllähän sitä voi soveltaa). Munakuviot ovat kivoja, eikä niissä ole rajoituttu tiukasti pääsiäisaiheisiin.

Pupu on vähän laihanpuoleinen ja kanaa olisi ehkä voinut hieman kehittää, mutta ehkä ne ovat tekijöittensä näköisiä 😉 Pupu ja kana ennakoivat syksyllä ilmestyvää neulenukkekirjaa.

Ohjeet ovat selkeitä ja niillä pärjää aloittelevakin. Kirjan kuvat ovat jälleen ammattityötä,  jokaisessa kuvassa riittää katsottavaa, varsinaiset ohjekuvatkin ovat selkeitä ja riittäviä.

Arne ja Carlos -fanille tämä kirja on tietysti ihan pakollinen, mutta siitä on varmasti iloa muillekin, sillä se lisää yleistä hyväntuulisuutta!

Minä odotan kuumeisesti tekijöitten puserokirjaa. Space Invanders -puseroon on ohje muuten täällä (norjaksi, mutta kyllä siitä varmaan selvän saa).

Kirjalla on muuten ryhmä Facebookissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s