Linja-autossa onpi tunnelmaa…

Työmatkasukka edistyi vähän enemmän kuin tavallisesti, koska bussikuski kolaroi naapurikaistalla ajaneen auton kanssa. Satuin olemaan sillä puolen, joten näin kyllä kuka ajoi toisen kaistalle ja kuka ei.  Siinä sitten odoteltiin poliisia, minä kaikessa rauhassa, olihan neule mukana.

Fair-saaren kuviot sopivat hyvin näihin jämälankaprojekteihin. Päätin tehdä tuollaiset farkkujen päälle puettavat, siis vähän leveämmät, säärystimet, koska jämälangoissa oli sellaisiin sopivia lankoja. Shibui Socksia, Kirjo-Pirkkaa, Koigu PPPMää, joitain kashmir-sukkasekoitteita… kaikki lankoja joille 2,5 mm puikot on pikkuisen liian ohuet minun käsialallani.

Tällaisen raitasukan neulominen on aika hauskaa, koska voi valita raidan leveyden sen mukaan, paljonko on kulloinkin aikaa 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s