Aasiasta

Jämälanka Fairsaaren säärystimistä on tulossa sittenkin sukat. Päädyin kuitenkin tekemään niihin myös terät, koska sukilla on kuitenkin enemmän käyttöä. Pitkään kiusannut flunssa hidasti sukkien valmistumista, mutta nyt olen jo viimeisen sukan terässä. Neuloin varsista reilun pituiset, ne menevät hieman yli polven. Toivottavasti joku tekee neuletilkkupeittoja näistä sukanvarsista, kun minä joskus olen heittänyt kutimeni nurkkaan 😉

Kuten aina toista sukkaa tehdessäni, mietin nytkin jo seuraavaa projektia. Verkkokalvoille on tallentunut kuva jostain kirjasta, jossa vietnamilaiset naiset olivat joella värikkäine  vaatteineen ja myyntituotteineen. Veneiden väreissä hehkuivat voimakas turkoosi, sininen ja fuksianpunainen, hedelmät olivat keltaisia, oransseja, vihreitä…

Kun järjestelin lankojani, huomasin että minullahan olisi tähän projektiin sopivat langat.Piirtelin jo hieman kuvioitakin, mutta en ole ihan varma, onko aasialaishenkinen kirjoneule se, mitä tässä nyt haen. Aiheista pyörivät mielessä päivänvarjo, viuhka, hattu…

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s