Ärsyttää

Sain pitkät Fair-saarten kuvioilla kirjotut sukat valmiiksi. Ne on ihanat! Koska teräosassa ei ole kirjoneuletta, ne sujahtivat helposti normaalikokoisiin kenkiin. Toisessa oli vielä lankoja päättelemättä, kun kirmaisin italiantunnille. Vaikka illalla television äärellä  päättelin niitä jo koko joukon, niitä vaan riittää. Laiskanlaisesti ajattelin katsoa kirjasta, millaisen langanpäättelytavan ovat Fair-saarilla keksineet, sillä tuskinpa he ovat neulalla näitä pujotelleet, kuten minä teen… En sitten viitsinyt nousta sohvasta, mutta nyt tutkin asiaa ja löysin yhden videon, jossa langanpäät letitetään nurjalle.  Ehkä se toimisi sukassakin, jos vaan pitää huolen, ettei letistä tule kovin paksu.

En saa millään aasialaisvaikutteisesta sukastani sellaista kuin haluaisin. Värit ovat ehkä liian voimakkaita tai suhteet väärät. Ei ole helppoa olla luova… No, jatkan jämälankojen parissa, kuun lopulla on naispurjehtijoiden tapaaminen, jossa sukille on yleensä ollut kysyntää.

Kumma, että kun etsin aasialaisvaikutteita löysinkin hienoja turkkilaissukkia, esimerkiksi Turkkilaisen kulttuurin säätiön sivuilla on kuvia turkkilaissukista. Tässä myös kauniita turkkilaisia.

One Comment Lisää omasi

  1. Neulisti sanoo:

    Ovatpa jännittäviä nuo turkkilaiset! Lovikkasukat. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s