Onnea!

Suomen käsityön museo on valinnut neulesuunnittelija  Veera Välimäen vuoden käsityöläiseksi. Sen kunniaksi panin puikoille hänen ihanan Color Affection -huivinsa vaikka sukkapari olikin kesken. (Lanka on Villavyyhdistä ostettua Cascade Heritage -lankaa.)

Minä olen pitänyt kovasti Veeran malleista, koska ne ovat selkeitä ja niissä on aina joku hieno yksityiskohta tai muu omaperäinen ratkaisu. Tuossakin huivissa on upea ja jännittävä raidoitus vaikka huivi sinänsä on melko simppeli: aina oikeaa, lisäyksiä ja raitoja. Kun sen osaa, ei tarvitse turhia kikkailla!!! Ohjeistakin on vain hyviä kokemuksia: selkeitä ja virheettömiä. Huivia on todella kiva neuloa, ohjeen voi ostaa täältä.

Ainoa, mistä vähän murisisin, on se, että ohjeita ei ole julkaistu suomeksi… pienet kielialueet…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s