Hyväntekoon

Facebookissa muistutellaan, että huomenna torstaina

tavataan taas solidaarisuussilmukoiden merkeissä klo 17–19 Sanomatalon Wayne’s Coffeessa suunnittelemaan, miten varustamme Libanonin pakolaisleireissä elävät lapset talveksi lämpimillä vaatteilla ja miten tuemme Baalbekin naisten neulepiiriä. Sirkulle on myös esitetty suunnitelma tyttöjen neuletyöpajasta Beirutissa.

Minä luin lehdestä paperittomien klinikasta, jota pyöritetään vapaaehtoisvoimin. Tippahan siinä tuli linssiin taas. Löytyisikö porukkaa käynnistämään neulekeräys klinikan asiakkaille, jotka kärsivät muun muassa kylmän aiheuttamista vammoista? Heillä on lapsiakin mukanaan. Tosin linkatusta artikkelista päätellen lääkkeet olisivat varmaankin vielä enemmän kohdallaan, mutta sitä varten pitäisi varmasti organisoida jonkinlainen lista niistä henkilöistä, jotka haluavat avustaa rahallisesti maksamalla potilaiden tarvitsemat lääkkeet. Tai jotain.

En muuten olekaan muistanut selvittää, miten kävi Kristelin organisoimalle Villaa ylle -keräykselle. Mahtava tulos! Neuloin itsekin siihen pipon, mutta – HÄVETTÄÄ – unohdin lähettää ne. Löysin ne vastikään erään neulekorin pohjalta. No, onpahan odottamassa seuraavaa keräystä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s