Voiko olla totta?

Aloitin mustan puuvillaviskoosin neulomisen tunikaksi. En kuitenkaan käytä Buttercup-ohjetta, vaan tutuksi tullutta saumattoman puseron ohjetta omin muutoksin. Pienensin kaula-aukkoa ja teen helmasta leveän.

Lanka on kivaa ja nyt kun pääsin sovittamaan, neule myös laskeutuu kauniisti. Se kuitenkin halkeilee ärsyttävästi ellei ole tarkkana: kun purin pari kerrosta ja sotkin langan, sen säikeet menivät keskenään sotkuun! Arggh, saksiahan siinä tarvittiin.

Vaikka laskin langan tarpeen, en oikein uskonut sen riittävän leveään helmaan ja 2/3 hihoihin, siksi suunnittelin, että teen tunikan helman ja mahdollisesti hihatkin  eri langasta. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että olen laskenut menekin ihan oikein.

Olen kaivannut matkoille sellaista perusmustaa tunikaa, jonka voi vain heittää päälleen ja pituus olisi juuri ja juuri mekoksikin sopiva.  Näin sitä voisi käyttää arkena ja juhlana.  Toivottavasti tästä nyt tulee vastaus vaatepulmaani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s