Lehti (tai kirja) viikonvaihteeksi

Olen ihastellut ennenkin sitä helppoutta, millä neule- ja käsityölehdet saa iPadille. Listaan jälleen suosikkini, vaikka olen niitä aiemminkin esitellyt, sillä aina on myös jotain uutta.

Muutkin ovat löytäneet Mollie Makes -lehden, joka on suloinen kuin karkki. Jopa minä innostuin pienistä pupuista… Muut iPadilla lukemani lehdet ovat Vogue Knitting (tietenkin!), The Knitter (jota ei saa painettuna edes Akateemisesta) ja Interweave Knitting. Samoilla kustantajilla on myös käsityökirjoja, joita voi ladata koneeseen. Paper Craft Inspirations saattaa myös kiinnostaa tai Make Jewellery. Tätä tehdessä tuli mainos IK:n  ilmaisista e-kirjoista.

Virolaisen Käsityölehden voi tilata Zinion kautta e-lehtenä, mutta iPad-sovellusta silläkään ei vielä ole. Uusin (ainakin minulle) Japanista rantautunut nysväystrendi on Kirié, johon siihenkin voi tutustua alan lehteä lukemalla. Apua  helpompaan paperiaskarteluun on tarjolla myös.

Odotan tietysti Taito-lehden, mutta myös saksalaisen Handmade Kultur -lehden saapumista iPad-hyllyyn, sillä lehti on kiinnostava nuorten tekijöiden foorumi, jossa on neulejuttujakin.

Kirjaston e-kirjavaivaisuus hämmentää. Minäkin maksan sakkoja niin paljon vuodessa, että luulisi e-kirjojen valikoiman jo olevan vähän suurempi 😉 Ainoa ”knitting” hakusanalla löytyvä e-kirja on Heather Dixonin nuorten neulontakirja Not Your Mamas Knitting Creative. ”Neulonta”-haulla löytyi vielä Knit Green -kirja. Siinä koko valikoima Helmet-kirjastoissa.

Mutta tänä viikonloppuna minä en ehdi neuloa, saati lukea neulelehtiä. Tänään juhlitaan ja huomenna menen aamulla hiomaan ja lakkaamaan venettä. Siinä sitä on taas kädentöitä kyllikseen. Lauttamatkalla ehdin sentään tehdä pari kerrosta jämälangoista rakentuvaan Color Affection -huiviini, joka on jo toinen tällä mallilla tekemäni huivi. Ohje on koukuttava…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s