Kiertyvä reuna

Melissan Wild Hare Fiber -blogissa on hyvä artikkeli sileän neuleen reunan kiertymisen estämisestä (sisäänhengitys, miten tuon nyt sanoisi paremmin… ööh). Pointti on siis se, että voit neuloa reunaan aina oikeaa tai helmineuletta, mutta silloin reuna on paksumpi. Koristeellinen keino on pudottaa reunasta lukien neljäs silmukka puikolta ennen työn päättelemistä, reunasta tulee koristeellinen, mutta eihän se kaikkialle sovi. Voit myös neuloa oikealla puolella langankierron kolmannen silmukan jälkeen ja neuloa seuraavat kaksi silmukkaa yhteen. Näyttää kivalta, kiitos Melissa! Melissan etsy-myymlässä on tosi raikkaita lankoja.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s