Lisää lomahaaveita

Olen aloittanut Italiankodissa tilkkutyön, josta on tarkoitus tulla peite vanhanaikaiseen vuodesohvaan. Sohvaa koristaa nykyisin alkuperäinen, globeliinimainen ja melko kaamea kuvakudos. Hyvän alun jälkeen tilkkupeiton ytimeksi tarkoitettu valmis osa on saanut levätä rauhassa, vaikka suunnittelin tekeväni siihen aina uuden palan jokaisella lomallani. Ehkä siitä tuleekin kassi… Olen nimittäin jo pitkään haikaillut Beekeepers-peitteen perään, koska jostain kumman syystä noita sukkalankakeriä kertyy nurkkiini. Mutta tuosta tulee ilmiselvästi sellainen vuosikausien projekti.

Käväisin eilen myös Hakaniemen hallissa ”patonginostoreissulla”. Patongit olivat alakerran hallikaupasta lopussa, mutta kuinka ollakaan, kassissani oli kotiin mennessä 200 g sukkalankaa ja reilu kilo Abuelita Merino Silkiä, sen pitäisi riittää Harvest Moon -villatakkiin. Hyvä lentokoneneule!

Eilen illalla kuvattiin Taito-lehteen tulevia sukkamalleja. Sain jo vähän ansaitsemaani vinoilua, koska aiemmat kuvat olivat ”maalaiskuvia”, joista taannoin vähän kiukuttelin Marin ja Suvin kirjaa arvostellessa. Nyt haettiin urbania ympäristöä syksyn ja alkutalven lehdissä julkaistaviin kuviin. Alun perin kaikki kuvat piti kuvata kaupunkiympäristössä, mutta valokuvaaja otti kokopäiväisen sijaisuuden yhdestä lehtitalosta ja siksi jouduimme kiireiden vuoksi talvella kuvaamaan sisällä ja keväällä yhteisellä seminaarimatkalla saaristossa.  Enpä muista, milloin olisin kärsinyt valon puutteesta yhtä kovasti! Kuvauskeikalla oli hauskaa ja saimme Susan kanssa nopeasti hommat hoidettua, siitä huolimatta, että miesmalli vähän venkoili 😉

Silmä, pisto, tikki, takki -tapahtuma on muuten 8.–9.9. Tieteiden talolla Helsingissä. Pankaa valmiiksi kalenteriin!!! Käsityöalan pienyrittäjät voivat tiedustella minulta Facebookin kautta myyntipöytiä, jokunen paikka on vielä vapaana. Ei kuitenkaan ensisijaisesti lankoja (niiden myyjiä on jo), vaan valmiita tuotteita tai esimerkiksi muita käsityö- tai askartelutarvikkeita.

2 Comments Lisää omasi

  1. Kipi sanoo:

    Onko Silmä, pisto, tikki, takki -tapahtuma samaan aikaan kuin Kädentaitomessut Wanhassa Satamassa?

    1. Puikkomaisteri sanoo:

      On, on! Tervetuloa!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s