Parempaan päin

Oli pakko vaihtaa neuleeksi sellainen, johon on ihan valmis ohje, koska nyt en pysty keskittymään oman mallin tuottamiseen. Mies kyllä voi jo paremmin, tila on tasainen ja odottelemme siirtoa kuntoutukseen. Päivät ovat nyt tasarytmisiä: töihin, sairaalaan, kotiin, töihin, sairaalaan, kotiin…  vaikka viikonlopun purjehduskisat vähän katkoivatkin tätä rutiinia. Naisistoni sai muuten kisoissa erityispalkinnon, josta olen erityisen ylpeä, koska meidät palkittiin hyvän fiiliksen rakentamisesta! .

Panin siis puikoille Katrine-villatakin, joka aloitetaan kauluksesta ja neulotaan saumattomana ylhäältä alas. Melko simppeli, jonka juju on napeissa. Kolme muuta ehdokastakin sairaalaneuleeksi olisi ollut. Ann Kingstonen täyspitkä Anwen, Marlaina Birdin Simona, jonka ohjeella voisi tehdä myös kivan villatakin tai Carrie Bostick Hogen kaunis Imogen. Tarkoituksenahan on tehdä pienikokoiselle ystävälleni syysneule.

Katrinea tehdessä opin uuden tavan lisätä silmukoita: uusi silmukka otetaan siitä silmukasta, johon edellisen kerroksen silmukka on neulottu, lisäys on siisti ja tyylikäs.

2 Comments Lisää omasi

  1. Leena-sisar sanoo:

    Olen kohta Lepidoptera-takin ensimmäisen etuosan yläreunassa – koskaan en enää tee pitsineuletta edestakaisinneuleena. Oppia sekin. Lisäykset olen äskettäin oppinut tekemään juuri noin minäkin.

  2. amuk sanoo:

    Mukavaa kuulla että teille kuuluu parempaa. Olen toiveikas että miehesi voinnissa tapahtuu suuria harppauksia parempaan suuntaan kuntoutuksessa 🙂 Tsemppiä ja ihania neuleita neulomaan. Listasi oli varsin hienoja neuleita täynnä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s