Keskeneräistä ja uutta

Vähän nolottaa, koska projektini A:n villapaidaksi tai -takiksi ei ole mennyt ihan putkeen. Monta olen aloittanut, mutta yksikään ei ole miellyttänyt. Eri syistä.

G:n villapaita, -takki tai slipoveri on sentään mieleinen, joskin vielä vaiheessa. Runko on nyt valmiiksi neulottu, nyt pitäisi päättää neulonko siihen hihat vai mitä teen.

Kivan Pirkkalangan sijaan kashmirsekoitteesta Annalle aloittamani villapaita alkoi tökkiä, koska väri ei todellakaan ole mikään lempivärini, vaikka Anna ehkä olisi pitänyt siitä. Purkuun.

Seuraavaksi aloitin Katrinen, mutta epäusko sai keskeyttämään. Ei kai kukaan voi oikeasti olla noin pieni! Sain mitat Italiasta, eikä ollutkaan. Purkuun. Mittoja odotellessa olin kuitenkin saanut päähäni toteuttaakin ihan toisenlaisen projektin, piirsin uuden villatakin ja ostin langat. Hihanaukot jäivät tällä kertaa liian ahtaiksi, koska innostuksissani laskin väärin. Siitä hyvästä kirjasta huolimatta.

Onneksi Silmä, pisto, tikki, takki -tapahtuman vuoksi Helmipuikon Saila kävi kylässä ja otti neulomuksen ja piirustukseni mukaansa, hän toteuttaa suunnitelmani. Hienoa! Ja mikä parasta: saatoin tilata A:n neuletta varten taas uudet langat 😉 Tällä kertaa puikoilla on upeista upein villapaita, johon langat muuten sai sukkelasti Kangasalan Oiva-Ommel-kaupasta. Kauppiaan kannattaisi huomata, että Norsk Strikkedesign -kirjaa saa nyt englanninkielisenä myös Suomesta, ostin omani Akateemisesta muutamalla kympillä. Kirjassa on aivan ihania malleja. Raumalankaa on kiva neuloa! Periaatteessa olisin voinut tehdä paidan Lana Gatto Filfer -langastakin, mutta siinä ei ole ihan yhtä sähäkkää sähkönsinistä. Uskon, että tästä se Annan pusero vihdoin tulee! Milloin se valmistuu onkin jo eri juttu 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s