Lapasia ja pipoja

Pukinkonttiin olisi kiirehdittävä lapasia ja pipoja. Kaulaliinan neulominen on niin tylsää, etten edes yritä. Vaikka on minulla yksi malli muistissa, joka ääressä ei ehkä nukahtaisi.

Kelpaisikohan perheen prisessoille tämmöiset retrohenkiset lapaset? Toivottavasti, sillä vasemman käden punavalkoinen lapanen on jo lähes valmis. Näitä retro- tai pophenkisiä Barbara Gregoryn Perianth -lapasia on todella kiva neuloa, koska tylsää ei ole hetkeäkään! Minulla on pohjavärinä ihana joulunpunainen Lana Gatto Filfer ja kuviovärinä valkoinen. Pienemmän lapaset teen tummansini-valkoisina ellen sitten tee hänelle ihan toista mallia, nimittäin ihania Taalainmaa-lapasia.

Yksi tonttuvärinen Jaques Cousteau -pipo on jo valmiina, mutta vaihtelun vuoksi taidan tehdä toiselle lahjansaajalle Käänteisen. Quopuksella on oman kullan onteloneuleena neuloma upea kaulaliina, johon sopivaa piponväriä (oranssia) on myös lankahyllyssäni,

Näitä sukkia katsellessa ei voi kuin huokaista. Entäs sitten tämä? Lisää huokauksia. Taidan laittaa ystävälle lankapaketin… Handusta tai Jenniltä löytynee sopivat langat. Ellei kirjoneule kiinnosta, tässä voisi olla kiva joulunalusprojekti. Herrainkin jalkaan sopisi myös tällainen selkeä pintaneulesukka. No, jos tulee kaamea kiire, näillä selviää lahjapulmasta 😉 Ja ainahan voi pyöräyttää nallen tai ostaa siilin lahjaksi.

Joulukortin mukaankin voi sujauttaa pienen neulelahjan. Ja lopuksi loistavan luovaa käyttöä neletuppilokoneelle!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s