Joulubasaarissa

Olipa hauskaa porukkaa Herttoniemen Pumpun joulubasaarissa! Paikalliset järjestöt ja harrastajat panivat perinteiseen tapaan basaarin pystyyn, minä olin tällä kertaa enimmäkseen öljykauppiaana, mutta sunnuntaina myin varaston loppuja lankojakin. Tarkoitus oli kylläkin saada asiakkaat sisään laittamalla lankakopat jalkakäytävälle houkuttimiksi, mutta sainkin kaikki myyjät ulos 😉 Sukkalanka teki kauppansa. Ihania asiakkaita riitti: eräskin rouva haki tekeillä olevan mekkonsa kotoa voidakseen valita sen neulottuihin hihoihin sopivan langan. Taas näitä tilaisuuksia, joissa myynti on hyvä, mutta hauska seura ihan parasta! Kiitos kaikille!

Minä puikottelin puhdetöinä 47 numeron sukkaa pukinkonttiin ja saatuani sen valmiiksi aloitin heti kotona Mari Muinosen Chevalier-lapasia paksummasta Pirkka-langasta, kun käteen sattui kivan värinen kerä vaikka alunperin oli tarkoitus käyttää Princess Line Sweaterista jääneitä Rauma-lankoja. Parittomia Perianth-lapasiakin on muutama, joten niihin pitäisi tehdä oikean käden lapaset.

Työpaikan pikkujouluja varten joudun huomenna vetämään askartelukerhoa, tänään pitäisi vähän treenata, etten nolaa itseäni täysin! Viikonloppuna  muuten pakkasimme miehen kanssa lahjapaketteihin  vielä toistasataa purkkia oliiviöljyjä yritysasiakkaalle. Mies yllätti: hän osaa käyttää upeasti sinettilakkaa, siis sitä aitoa eikä mitään muovia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s