Oikeanlainen neule

Tulin NIIIIIIN iloiseksi kun sovitimme tyttärelle tunikaa! Väri on juuri oikea! Koko on juuri oikea! Tytär oli silminnähden tyytyväinen ja se onkin paras kiritin! Hän haluaa noin 10 cm lyhyemmän tunikan kuin ohjeessa, joten tällä kerralla ei ainakaan langan pitäisi loppua kesken. HIhat tosin pitää neuloa täysipitkiksi ja niitä käsivarsiahan tuolla apinatytöllä riittää…

Neuleskelin viikonloppuna vähän kokeeksi yhtä kuviota pipoon, mutta en vielä voi päättää, tuleeko siitä niin kiva, että viitsin tikuttaa 2,5 mm puikoilla kirjoneuletta pitkäksi beanie-pipoksi saakka. Mutta voin toki vaihtaa paksumpaan lankaan ja käyttää samaa kuviota.

Viikonloppuna eivät neuleet kylläkään paljon edistyneet, tytär tuli Quopuksen valmistujaisiin ja sunnuntaina nautittiin meillä italialais-espanjalais-suomalaisvoimin pranzo, jota tulivat jälkiruoalle vielä tukemaan Kuubassa (eri reissuissa) juuri käyneet siskoni ja ystäväni. Hurjia juttuja Havannasta ja siellä riehuvasta kolerasta.

Päivän piristys.

One Comment Lisää omasi

  1. Tindiska sanoo:

    Juuri samanlaisen jippii-tunteen koin, kun tein tyttärelle monta metriä pitkän Doctor Who-kaulahuivin; tarkasti netistä löytämäni en-nyt-muista-minkä-kauden-tohtorin-huivin värikartan mukaisesti. Pojalleni tein joululahjaksi samaisen sarjan innoittamat The Oncoming Storm -kynsikkäät – täydellinen lahja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s