Hihaa riittää, mutta niin riittää hienoja blogejakin

Jos joku puuduttaa minua, niin hihojen neulominen. Ne eivät koskaan tunnu olevan riittävän pitkät. Jos neuloo pyöröpuikoilla kaipaa sukkapuikkoja ja päinvastoin…

Pitkästä aikaa ehdin tonkia suomalaisia blogeja.  Yritin löytää uudempia ja nuorempien naisten blogeja nähdäkseni, mihin päin ollaan menossa. Aloitin tietysti etsimällä uusia neuleblogeja, mutta ajauduin ties minne 😉 Varoitan siis, että mukana on muitakin inspiroivia aiheita.

Ensimmäisenä esittelen All These Hours -blogin, jonka emäntä opiskelee sairaanhoitajaksi ja harrastaa erilaisia kädentaitoja värityskirjasta neulomiseen. Se edustanee uusia neulontablogeja, joissa tehdään muutakin kuin neulotaan pelkkiä Räveltämön hittejä. Juuri se minua on alkanut (HUOM: omassakin blogissani!) kyllästyttää: kaikki neulovat samoja hittimalleja ja vain aniharva edes yrittää tehdä jotain omaa juttuaan.

Mielenkiintoinen, ihanan raikas  ja monipuolinen on porilaisen Ikaran tiistai, jossa piipahdellaan myös keramiikkakorujen teossa. Jaanan Make It, Get It -blogissakin puuhaillaan kaikkea muuta kuin monomaanisesti ja taidot kehittynevät myös tekstiiliartessaniopintojen myötä.

Toivottavasti Pura se! -blogi on vain tauolla, sillä blogissa on mainio idea ja hyvä asenne!

Ehdottomasti ehkä päivän ihanin blogi oli Rappimamman Hunajaista. Tai en enää tiedä, löysin niin pajon kivoja…

Eilen tein. Ei ihan eilen perustettu blogi, mutta kiva. Huomaa erityisesti ontelokuteesta neulotut Saunasukat!!! Mikä mahtava juttu!

Matildan Silmukoidut hetket – Käsityötieteen opiskelijan blogi. Tutustu opiskeluissa dokumentoituun burmalaiseen virkkaukseen!

Ellei Pientä kivaa ole tuttu, käy katsomassa!

White Rabbit Treasures – Katso myös linkit Pinterestiin ja Etsyyn!

Jos nuorten naisten blogit ovat monipuolisia kädentaito-, ruoka-, muoti- ja muine itsetekemiseen liittyvine aiheineen, kyllä nämä vanhemmatkin tädit osaavat. Erityisen kiva oli Eläkepäiviä odotellessa, vaikka tekijällä taitaa olla odotuspäiviä edessä enemmän kuin työpäiviä takana, eikä tämä ollut kannanotto hallituksen eläkepolitiikkaan.

Kirjonta on myös nyt huimassa nousussa. Kynnet ja neuleet sopivat samaan blogiin nekin.,

Blogistanisasta löysin myös hauskan patalapun.

Divaani-lehden Kettukarkkiblogi oli myös hauska, mutta lehden muutkin blogit ovat selailun arvoisia.

Indie days on sivusto, jota jokainen aikaansa seuraava nuorten mummo tai täti selailee.

Apinafarmi on muutakin. Vilkaise vaikkapa hieno Koppis-sormus! Varoitan – unohdin tyystin syödä lukiessani blogin läpi, se on myös hyvin kirjoitettu. Naurua piisasi. Katso linkit, hyviä inspiraation lähteitä. Mutta nyt on kaamea nälkä, joten tämä oli tässä!

4 Comments Lisää omasi

 1. Nina sanoo:

  Oi kiitos maininnasta! 🙂 Pitääpä käydä lukasemassa myös noita muita blogeja ja tutkailla tätä blogia kans 🙂

 2. Heidi sanoo:

  Hehei, herätit juuri Pura se!-bloginturjakkeeni talviunilta. Kiitos kovasti maininnasta, tässä oli juurikin sopivasti potkua, että sain tauon jälkeen taas nykäistyä linssinsuojuksen irti. Sullakin on oikein kivanoloinen ploki, jään seurailemaan! 🙂

 3. Anna sanoo:

  Onpas aivan mahtavaa, että olet minun blogini löytänyt ja nyt täällä maininnut! Tuntuu tosi mukavalta. Ja olet oikeassa, minulla on vielä noin 30-vuotta edessä eläkepäivien odottelua 😉

  -Eläkepäivä-Anna

 4. snna k sanoo:

  Loistavaa, miten paljon hyvää luettavaa! Täytyypä ottaa ja tutustua. Onneksi tajusin syödä ensin ja saan nyt uppoutua ihan rauhassa sen puolesta! Samalla pitää lausua pieni kiitos Puikkomaisterista – täällä on aina mitä freesein meisinki!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s