Kiseleffillä

”Silmätikkiset” eli keittiönperäyrittäjien markkinat Kiseleffin talossa olivat taas ihan mahtava tapa viettää lauantaipäivää. Paitsi, että lankakasat hupenevat, tapaa markkinoilla aivan ihania ihmisiä!

Ensimmäisillä markkinoillamme Tieteiden talolla nuori pariskunta tuli pöydän ääreen, vaimo katseli lankoja. Minä näytin pöydän toisessa päässä olevia lankoja ja sanoin, että ”meillä on täällä kivoja lankoja vauvallenne, joka on muuten poika.” Pari meni ihan hämilleen, he eivät kuulemma olleet vielä kertoneet tuoretta uutista edes vanhemmilleen, eivätkä voineet vielä tietää lapsen sukupuoltakaan…Mistä ihmeestä minä sen näin, he hämmästelivät. Nenästä tietenkin! Isä kävi nyt näyttämässä poikaansa, komia oli!

20130304-000623.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s