Pieni välihomma

Onpa hauska nykertää minikokoista nuttua iloisista väreistä. Kyllä, ystävän syysvauvalle on tulossa villatakki, ehkä innostun tekemään pöksytkin. Ohje on omasta päästä, en malttanut kaivaa esiin edet perusmittoja, onhan tässä sen verran vauvoja pidelty… Tie helvettiin on kivetty tällaisilla sanoilla 😉

Tämä on välihomma, sillä seuraavaksi laitan puikolle norjalaistakin. Vauvannuttua neuloessa pitäisi päättää tuleeko siitä perinteinen harmaa-valkoinen, vähemmän perinteinen tumma petrooli – valkoinen vai väkertäisikö oikein väreissä, keltaista ja fuksiaa sen tumman petroolin lisäksi. Luultavasti pääädyn siihen harmaa-valkoiseen, se on sitten ikuinen ja kaikille tulevillekin käyttäjille sopiva.

Ilu on pistämässä pystyyn Pukkilan puikkopäivää, joka on tänä vuonna 3.8. Kannattaa siis laittaa tämä nyt jo kalenteriin!

Neulojillekin inspiraatiota tarjonnevat  Turun keskiaikaiset markkinat 27.–30.6., Jyväskylään päin lomareissuille suuntaavien kannattaa tutustua Suomen käsityömuseon tarjontaan, Suomenlinnassa on kivoja työpajoja ja näyttelyitä, Kotkassa ehtii vielä 14.6. päättyvään Pistoksia-näyttelyyn.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s