Jälkiä jättämättä

Katselin sadepäivien neulontaratoksi putkeen Jälkiä jättämättä – tv-sarjan, jossa päähenkilön villapaidat herättivät heti ihastusta minussa. Enkä ole ainoa! Knitting at Large -blogissa on kuvat hienoista Sarah Lundin puseroista. Kauniin yksivärisen puseron ohje on tässä.

Sarjahan on tehty meillä televisiossa nähdyn tanskalaisen Rikos-sarjan pohjalta.

EDIT: korjasin linkin, yksivärisen puseron ohjeeseen. Siinä on keksitty tehdä sama skandinaavinen tähtikuvio, joka on alimman kuvan paidassa, nurjilla silmukoilla. Ainakin televisiossa sama paita sinisenä näytti todella kivalta Mireille Emoksen päällä. Ylin paita kiinnostaa minua erityisesti, koska minulla on suomenlampaan villaa, juuri kuvan paidan väreissä. Aloitin viime kesänä Italiassa silkkivillaisen villatakin, josta tulisi enemmänkin teltta, joten se menee purkuun. Lanka sopisi tuohon punaiseen puseroon…

Kuvat Pinterest-kansiossani.

20130615-223130.jpg

20130615-223156.jpg

20130615-230310.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s