Lomapuuhia

20130705-094541.jpg

Lomalla vaihtelen puikoista koukkuun, työstä toiseen. Tekeillä on täkäläiselle ystävälle irkkuneule, suomalaisesta villasta, sekä naapureille patalappuja. Päätin vihdoin opetella palavirkkausta, josta kiinnistuin Patalappuja-kirjan myötä. Kirjassa on kaikki, ne kaameimmatkin, patalappumallit, joita edesmennyt anoppini kesämökillä värkkäsi, kun minä ompelin lapsille vaatteita, parsin tai kirjoin tahrojen päälle ristipistokuvioita.

Tänään pitäisi malttaa panna langat syrjään ja pitää siivouspäivä. Langanpätkiä onkin joka puolella. Illalla juhlitaan Metsästäjien trattoriassa alakerran rouvan synttäreitä ja tytärkin saapuu viikonlopuksi, kunhan töiltään ennättää,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s