Montebruno

20130715-092357.jpg

Lihakauppareissulla naapurikylään Montebrunoon pistäydyimme puodissa, jossa emme ole ennen käyneetkään. Ja kas, hämärässä, pikkuisessa kaupassa oli sulassa sovussa juustojen kanssa hurjat määrät lankoja ja kaikkea, mitä käsitöitä tekevä saattaa tarvita. Suloisesta sekamelskasta löytyi oikean kokoinen virkkuukoukku patalappupuuhiin sekä ihanaa merinoa edulliseen hintaan.

Tiskillä oli myös mustavalkoista trikookudetta, jollaista olen kaivannut tehdäkseni virkattuja mattoja, mutta sen jätin nyt toiseen kertaan. Kauppaanhan on pakko mennä uudestaan mylläämään oikein kunnolla, sillä siellä oli hyvin mielenkiintoisia lankoja, esimerkiksi hienostunutta saven väristä pellavasekoitetta, nauhalankaa, joka sai heti mielikuvitukseni liikkeelle vaikka yleensä kartan tuollaisia. Nuoret naiset, jotka kauppaa pitivät olivat myös hyvin asiantunevia myyjiä.

Minulla on kesken ”FB-lääkärilleni” tarkoitettu irkkuvillapaita, mutta en malttanut olla panematta puikoille myös villatakkia, josta minulla on visio, mutten tiedä saanko sen toimimaan. Kokeilemallahan se selviää! Alakerran rouva osti samaa lankaa ja virkkaa nyt isoäidin neliöitä, joista tullee pusero tai poncho.

20130715-092533.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s